top of page
Zoeken
  • elisedeclerck01

Hallo allemaal!

Het is zover! Na lang zwoegen en zweten is de website van Essential Horsemanship eindelijk af en klaar om de wereld in gestuurd te worden.

Van jongs af aan is het mijn droom geweest om mijn eigen bedrijf te kunnen verwezenlijken en ik ben zo blij dat ik deze droom ben achterna gegaan. Ik ben enorm blij met alle paarden en mensen die ik al heb mogen helpen en ik kijk enorm uit naar de verdere toekomst.


Ik ben enorm blij dat je de weg hebt gevonden naar deze website en ik hoop je voldoende informatie te kunnen geven over mijn manier van werken en denken.


Welkom!


Horsemanship is a road we take together.


76 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


lien_gorleer
Feb 28, 2021

Proficiat Elise! Heel mooie website 👌🏻 Veel succes Xx 😘

Like
bottom of page