top of page
sha8qte4dr4hu82pw20230530162449.jpg

Hey daar! ik ben Elise,

het vrolijke gezicht achter Essential Horsemanship.

Als jong paardenmeisje van 7 ben ik in de paardenwereld terechtgekomen en ben ik ook nooit meer weggegaan. Ik startte zoals velen in een manege met klassieke paardrijlessen en enkele jaartjes later kwam mijn grote eye-opener Natural Horsemanship op mijn pad. Meteen merkte ik een wereld van verschil in de paarden waar ik intussen al zelf mee werkte. Al snel kwam het moment waarop ik besefte dat ik dit ook graag aan andere mensen wou leren, want tot mijn grote spijt zag ik tegelijkertijd nog een heleboel mensen om mij heen die, ondanks hun goede intenties, hun paard nog niet goed begrepen. Sindsdien heb ik er mijn missie van gemaakt om hier verandering in te brengen.

Vele clinics en bijscholingen later mag ik ondertussen ik al enkele jaren zeggen dat ik van mijn passies (lesgeven en paarden trainen) mijn beroep heb kunnen maken en mensen dagelijks mag helpen om hun paarden beter te leren begrijpen. En wat doe ik dit graag! Met Essential Horsemanship geef ik nu niet enkel les, maar organiseer ik ook cursusdagen en ontvang ik trainingspaarden op mijn eigen locatie, waar ook mijn eigen paarden Essi en Flitz hun thuis hebben gevonden. Ik kan dus wel zeggen dat mijn kinderdroom is uitgekomen.

Naast mijn leven met de paarden zeg ik nooit nee tegen een rondje padel of tennis en amuseer ik mij rot met mijn liefste hondjes Wick, Aicka en Skyla, thuis en in de hondenschool.


 

sq53res2e3uf0glg120230530162449 (1).jpg

Mijn Team

Essi & Flitz

Essie-en-Elise-5-web.jpg

Nu ken jij ons een beetje beter, maar ook ik wil jou graag leren kennen! Kom hallo zeggen via sociale media:

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page